Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  New Products  |  About Flamingo  |  Contact   |  Location  |  Vacancies
AQUARIUM
BIRD
CAT
DOG
POND
SMALL ANIMAL
TERRARIUM
Advanced search
Login Shop
Marketing
Allround Marketeer
Als creatieve geest met zin voor organisatie en een sterke hands-on mentaliteit ben je verantwoordelijk voor de opstart van de nieuwe marketingafdeling. Je optimaliseert en bouwt mee aan het e-verhaal (website) en je verzorgt de E-mailmarketing. Verder bied je ondersteuning bij Social Media, nieuwsbrieven, infogidsen, POS-materiaal, persberichten en events. Je bent in het bezit van een bachelordiploma in communicatie of marketing en hebt 3 à 4 jaar marketingervaring. Ervaring met digitale marketing en met CMS-systemen is een plus. Je moedertaal is Nederlands, je hebt een goede kennis van het Engels en het Frans en gaat flexibel, zelfstandig en pro-actief te werk.
See Details
Human Resources
HR medewerker met onmiddellijke indiensttreding
Als HR medewerker heb je een zeer uitdagend en gevarieerd takenpakket binnen personeelsbeleid. Je staat o.a. mee in voor de volledige personeelsadministratie en payroll in samenwerking met het sociaal secretariaat. Na een inwerkperiode wordt er ingezet op het automatiseren van bepaalde processen. Het mee opvolgen van het wagenparkbeheer en facility behoort ook tot jouw takenpakket. Indien je een persoon bent met interesse om de opleiding van interne preventie-adviseur te volgen of heb je dit attest reeds in jouw bezit, is dit zeker een extra troef.
See Details
Sales Administration
Commercieel-Administratief Medewerker
Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten - ook aan de telefoon - verzeker je een vriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening die past bij ons imago. Je ondersteunt de externe verkoopdienst met de opmaak van offertes, het beheer van orders en de opvolging van leveringen en facturaties. Naast een bachelordiploma beschik je vooral over uitstekende communicatieve skills in het Nederlands, Frans en Engels. Spaans, Italiaans of Duits zijn pluspunten.
See Details