Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  New Products  |  About Flamingo  |  Contact   |  Location  |  Vacancies
AQUARIUM
BIRD
CAT
DOG
POND
SMALL ANIMAL
TERRARIUM
Advanced search
Login Shop
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Als magazijnier pick je accessoires die baasjes nodig hebben voor hun huisdieren: hondenspeelgoed en manden, kattenbakvulling, vogelkooien, leibanden, snacks enzovoort. Daarnaast zorgen andere taken in het magazijn voor afwisseling.
See Details
Sales
Key Account Manager | Benelux
Ben jij een natuurlijke netwerker met een vlotte Franse tong en pen? Dan is deze job misschien iets voor jou! Als Key Account Manager maak je prospecten warm voor onze huisdierbenodigdheden, onderhandel je over samenwerkingen en bouw je langetermijnrelaties uit met klanten. Je werkt zowel op kantoor in Geel als ter plaatse bij klanten om onze (nieuwe) producten aan de man te brengen.
See Details
Master Data
Medewerker Master Data
Is data jouw dada? Dan is deze job iets voor jou! Als Master Data-medewerker sta je in voor alle aspecten van databeheer. Samen met je enthousiaste team verzamel en verrijk je de nodige data door onze producten voor huisdieren te verkennen en info te ontrafelen, van materiaal tot kleur. Daarnaast neem je onder andere dataprocessen en data-kwaliteitsproblemen nauwkeurig onder de loep.
See Details
Marketing
Allround Marketeer
Als creatieve geest met zin voor organisatie en een sterke hands-on-mentaliteit ben je een belangrijke schakel in de verdere uitbouw van ons marketingteam. Je bijt je vast in diverse marketingtaken, van reporting en webmastering tot advertising.
See Details