Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  Nuevos productos  |  Sobre nosotros  |  Contacto  |  Ubicación  |  Vacancies
ACUARIOS
ANIMALES PEQUEÑOS
ESTANQUES
GATOS
PÁJAROS
PERROS
TERRARIOS
Búsqueda avanzada
Login Shop
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Als magazijnier pick je accessoires die baasjes nodig hebben voor hun huisdieren: hondenspeelgoed en manden, kattenbakvulling, vogelkooien, leibanden, snacks enzovoort. Daarnaast zorgen andere taken in het magazijn voor afwisseling.
Vea los detalles
Magazijnier / Reachtruckchauffeur (dagdienst - voltijds)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Vea los detalles
Boekhouding
Credit Controller / Debiteurenbeheerder
Als Credit Controller volg je betalingen en betalingsachterstanden op. Je sterke communicatieve skills helpen je bij het beantwoorden van vragen over facturen en het beheren van dossiers voor dubieuze debiteuren. Daarnaast controleer je geblokkeerde orders en analyseer je de kredietwaardigheid van klanten. Ook de domiciliëringsbestanden, SEPA-mandaten, limieten en vervolledigen van nieuwe klantenfiches in het ERP-systeem behoren tot jouw takenpakket.
Vea los detalles
Sales
Internal Sales Assistant
Op zoek naar een gevarieerde functie waarbij jij je commerciële ervaring en talenkennis ten volle kan benutten? Dan is deze job iets voor jou! Als Sales Assistant bent jij de onmisbare schakel die de Sales Manager en de Key Account Manager administratief ondersteunt.
Vea los detalles