Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  Nuevos productos  |  Sobre nosotros  |  Contacto  |  Ubicación  |  Vacancies
ACUARIOS
ANIMALES PEQUEÑOS
ESTANQUES
GATOS
PÁJAROS
PERROS
TERRARIOS
Búsqueda avanzada
Login Shop
Magazijn
Warehouse Manager
Als Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle werkzaamheden rond de verwerking van inkomende goederen. Je stuurt het team van magazijnmedewerkers aan, stelt de planning op, bepaalt picklocaties en monitort de activiteiten om tot zo efficiënt mogelijke werkprocessen te komen.
Vea los detalles
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug. Heb je ook nog een brevet van reachtruck, dan heb je een streepje voor.
Vea los detalles
Magazijnier Containers Lossen (dagdienst - 38 u/week)
Jouw grootste verantwoordelijkheid wordt het lossen van goederen van containers die handmatig op een pallet worden gestapeld voor stockage in het magazijn. De goederenstroom in het magazijn help je zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Vea los detalles
Magazijnier Orderpicker / Reachtruckchauffeur (dagdienst - 38 u/week)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Vea los detalles
Master Data
Copywriter
Als copywriter voor onze producten maak je deel uit van de Master Data afdeling en werk je samen met de diverse afdelingen binnen Flamingo (marketing, aankoop, …). Je bent een echte tekstgoeroe die ervoor zorgt dat alle teksten die worden opgeleverd helemaal in orde zijn.
Vea los detalles
Poetsdienst
Parttime Poetshulp
Heb jij een passie voor poetsen? Momenteel zijn we bij Flamingo Pet Products op zoek naar een enthousiaste parttime poetshulp om alles spik en span te houden. Je zorgt voor een frisse en nette werkomgeving voor onze medewerkers.
Vea los detalles