Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  Nieuwe producten  |  Over Flamingo  |  Contact  |  Locatie  |  Vacatures
AQUARIUM
HOND
KAT
KNAAGDIER
TERRARIUM
VIJVER
VOGEL
Uitgebreid zoeken
Login Shop
Binnendienst
Commercieel-Administratief Medewerker
Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten - ook aan de telefoon - verzeker je een vriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening die past bij ons imago. Je ondersteunt de externe verkoopdienst met de opmaak van offertes, het beheer van orders en de opvolging van leveringen en facturaties. Naast een bachelordiploma beschik je vooral over uitstekende communicatieve skills in het Nederlands, Frans en Spaans (Engels, Duits en Italiaans zijn pluspunten).
Bekijk details
Graphics
Grafisch Vormgever
Op een creatieve, aantrekkelijke en nauwgezette manier voorzie jij ontwerpen voor verpakkingen, advertenties, promomateriaal, … Je beheert ze vanaf het concept tot en met de drukklare versie conform de huisstijl en durft out of the box te denken. Bij voorkeur heb je als communicatieve, hands-on en stressbestendige multitasker een eerste werkervaring achter de rug. Kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en fotografie is een absolute must.
Bekijk details
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker
Orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Met een pc-terminal en scannersysteem kan je goed overweg en bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Bekijk details
Master Data
Master Data Manager
Alle aspecten van het databeheer (prijsstructuur, productdatabase, artikelgegevens, enz.) zijn bij jou in deskundige handen. Je controleert en optimaliseert het proces voor bestaande artikelen, staat garant voor een correcte invoer van nieuwe producten en past technieken toe waardoor ze goed scoren op sociale media en zoekmachines. Een relevant hoger diploma is belangrijk, net zoals ervaring met ERP, een analytische geest en punctuele aanpak.
Bekijk details