Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  Nieuwe producten  |  Over Flamingo  |  Contact  |  Locatie  |  Vacatures
AQUARIUM
HOND
KAT
KNAAGDIER
TERRARIUM
VIJVER
VOGEL
Uitgebreid zoeken
Login Shop
Sales
Vacature: Key Account Manager
Flamingo Pet Products

Flamingo Pet Products is sinds haar oprichting in 1972 uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, toonaangevend in de huisdierenbranche. Met een ruim assortiment voor hond, kat, vogel, knaagdier, aquarium en terrarium zorgen de 100 medewerkers van Flamingo ervoor dat huisdieren in heel Europa kunnen genieten van de ongeveer 8.500 Flamingo producten.

Momenteel zijn wij op zoek naar een (m/v) Key Account Manager die kracht kan bijzetten aan de groei van de organisatie.

Jobinhoud
##Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van je eigen klantenportefeuille in grootdistributie in de Benelux. Je bent steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten en speelt hier op in. ##Jouw voornaamste taak bestaat uit het opstellen van account plannen en forecasts. Je onderhandelt de jaarafspraken met klanten en volgt de dossiers klantgericht op (assortimentskeuzes, folders, …). ## Als aanspreekpunt van de klant behandel je al zijn vragen en zoek je de passende oplossing in geval van problemen. ##Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opvolgen van offertes. ##Je werkt nauw samen met de medewerkers op de binnendienst en andere collega’s om de gezamenlijke commerciële doelstellingen te behalen en mee werken aan de verdere groei van Flamingo. ##In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Benelux.

Profiel
##Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in verkoop aan grootdistributie (contacten met aankopers). ##Dankzij jouw go-getter mentaliteit blijf je voor concrete resultaten gaan. ##Je bent communicatief zeer sterk en hebt een vlotte kennis van het Nederlands en Frans, zowel gesproken als geschreven. ##Je beheerst vlot de gangbare computerprogramma’s en hebt een goede kennis Excel. ##Idealiter woon je in de regio Kempen (je werkt circa 80% van de tijd op kantoor te Geel).

Aanbod
##Flamingo biedt jou een dynamische commerciële rol in een professioneel team. ##Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen.

INTERESSE?

Mail dan zo snel mogelijk je CV naar Annemie Bergen via annemie@apriori.be
Bekijk details