Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  Neue Produkten  |  Über Flamingo   |  Kontakt  |  Standort  |  Stelle
AQUARIUM
HUND
KATZE
NAGER
TEICH
TERRARIUM
VOGEL
Erweiterte Suche
Login Shop
Magazijn
Warehouse Manager
Als Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van alle werkzaamheden rond de verwerking van inkomende goederen. Je stuurt het team van magazijnmedewerkers aan, stelt de planning op, bepaalt picklocaties en monitort de activiteiten om tot zo efficiënt mogelijke werkprocessen te komen.
Details anzeigen
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug. Heb je ook nog een brevet van reachtruck, dan heb je een streepje voor.
Details anzeigen
Magazijnier Containers Lossen (dagdienst - 38 u/week)
Jouw grootste verantwoordelijkheid wordt het lossen van goederen van containers die handmatig op een pallet worden gestapeld voor stockage in het magazijn. De goederenstroom in het magazijn help je zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Details anzeigen
Magazijnier Orderpicker / Reachtruckchauffeur (dagdienst - 38 u/week)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Details anzeigen
Master Data
Copywriter
Als copywriter voor onze producten maak je deel uit van de Master Data afdeling en werk je samen met de diverse afdelingen binnen Flamingo (marketing, aankoop, …). Je bent een echte tekstgoeroe die ervoor zorgt dat alle teksten die worden opgeleverd helemaal in orde zijn.
Details anzeigen
Poetsdienst
Parttime Poetshulp
Heb jij een passie voor poetsen? Momenteel zijn we bij Flamingo Pet Products op zoek naar een enthousiaste parttime poetshulp om alles spik en span te houden. Je zorgt voor een frisse en nette werkomgeving voor onze medewerkers.
Details anzeigen