Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Page d’accueil  |  Nouveaux produits  |  Au sujet de Flamingo  |  Contact  |  Emplacement  |  Offre d' êmploi
AQUARIUM
CHAT
CHIEN
ETANG
OISEAU
RONGEUR
TERRARIUM
Recherche avancée
Login Shop
Binnendienst
Commercieel-Administratief Medewerker
Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten - ook aan de telefoon - verzeker je een vriendelijke en kwaliteitsvolle dienstverlening die past bij ons imago. Je ondersteunt de externe verkoopdienst met de opmaak van offertes, het beheer van orders en de opvolging van leveringen en facturaties. Naast een bachelordiploma beschik je vooral over uitstekende communicatieve skills in het Nederlands, Frans en Spaans (Engels, Duits en Italiaans zijn pluspunten).
Voir les détails
Graphics
Grafisch Vormgever
Op een creatieve, aantrekkelijke en nauwgezette manier voorzie jij ontwerpen voor verpakkingen, advertenties, promomateriaal, … Je beheert ze vanaf het concept tot en met de drukklare versie conform de huisstijl en durft out of the box te denken. Bij voorkeur heb je als communicatieve, hands-on en stressbestendige multitasker een eerste werkervaring achter de rug. Kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en fotografie is een absolute must.
Voir les détails
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker
Orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Met een pc-terminal en scannersysteem kan je goed overweg en bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Voir les détails
Master Data
Master Data Manager
Alle aspecten van het databeheer (prijsstructuur, productdatabase, artikelgegevens, enz.) zijn bij jou in deskundige handen. Je controleert en optimaliseert het proces voor bestaande artikelen, staat garant voor een correcte invoer van nieuwe producten en past technieken toe waardoor ze goed scoren op sociale media en zoekmachines. Een relevant hoger diploma is belangrijk, net zoals ervaring met ERP, een analytische geest en punctuele aanpak.
Voir les détails