Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Page d’accueil  |  Nouveaux produits  |  Au sujet de Flamingo  |  Contact  |  Emplacement  |  Offre d' êmploi
AQUARIUM
CHAT
CHIEN
ETANG
OISEAU
RONGEUR
TERRARIUM
Recherche avancée
Login Shop
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug. Heb je ook nog een brevet van reachtruck, dan heb je een streepje voor.
Voir les détails
Master Data
Copywriter
Als copywriter voor onze producten maak je deel uit van de Master Data afdeling en werk je samen met de diverse afdelingen binnen Flamingo (marketing, aankoop, …). Je bent een echte tekstgoeroe die ervoor zorgt dat alle teksten die worden opgeleverd helemaal in orde zijn.
Voir les détails
Poetsdienst
Parttime Poetshulp
Heb jij een passie voor poetsen? Momenteel zijn we bij Flamingo Pet Products op zoek naar een enthousiaste parttime poetshulp om alles spik en span te houden. Je zorgt voor een frisse en nette werkomgeving voor onze medewerkers.
Voir les détails
Magazijn
Magazijnier Orderpicker / Reachtruckchauffeur (dagdienst - 38 u/week)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Voir les détails
Magazijnier Containers Lossen (dagdienst - 38 u/week)
Jouw grootste verantwoordelijkheid wordt het lossen van goederen van containers die handmatig op een pallet worden gestapeld voor stockage in het magazijn. De goederenstroom in het magazijn help je zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Voir les détails