Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Page d’accueil  |  Nouveaux produits  |  Au sujet de Flamingo  |  Contact  |  Emplacement  |  Offre d' êmploi
AQUARIUM
CHAT
CHIEN
ETANG
OISEAU
RONGEUR
TERRARIUM
Recherche avancée
Login Shop
Sales
Account Manager Buitendienst
Als Account Manager verkoop je onze producten en onderhoud je onze klantenrelaties. Uiteraard werk je hiervoor nauw samen met jouw collega’s en je leidinggevende, de Sales Manager Benelux.
Voir les détails
Graphics - Marketing
Grafisch vormgever met fotografieskills
Als grafisch ontwerper voorzie jij op een creatieve, aantrekkelijke en nauwgezette manier designs voor banners, mailtemplates, landingpages, verpakkingen, advertenties, promomateriaal,… Je beheert ze vanaf het concept conform de huisstijl en durft out of the box meedenken. Je hebt als communicatieve, hands-on en stressbestendige multitasker reeds een eerste werkervaring achter de rug. Kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en fotografie is een absolute must. Kennis van video, Premiere Pro en After Effects is een groot pluspunt.
Voir les détails
Herbevoorrading
Bediende Herbevoorrading
Flamingo Pet Products zoekt een bediende ‘herbevoorrading’ (m/v) die kracht kan bijzetten aan de groei van onze organisatie. Je staat in voor stockoptimalisatie, plaatst met veel aandacht en precisie bestellingen en volgt ze daarna verder op. Daarnaast zorg je voor het opvolgen en bijsturen van achterstallige en verwachte leveringen. Het is dus jouw taak om het proces “herbevoorrading” zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
Voir les détails